Pamiri Meaning In Tamil

எளிய எடுத்துக்காட்டுகள் மற்றும் வரையறைகளுடன் Pamiri இன் உண்மையான அர்த்தத்தை அறியவும்.

227

Examples of Pamiri:

1. அரபு, பிராகுய், பாமிர் மற்றும் சிலர்.

1. arab, brahui, pamiri and a few others.

2. பாமிரிஸ் கேலி செய்து அதை அவர்களின் இரண்டாவது ரொட்டி என்று அழைக்கிறார்.

2. Pamiris joke and call it their second bread.

3. நாட்டின் மக்கள்தொகை பின்வரும் இன-மொழிக் குழுக்களாகப் பிரிக்கப்பட்டுள்ளது: பஷ்டூன், தாஜிக், ஹசாரா, உஸ்பெக், அய்மாக், துர்க்மென், பலோச், பாஷாய், நூரிஸ்தானி, குஜ்ஜர், அரபு, பிராகுய், பாமிர் மற்றும் சிலர்.

3. the population of the country is divided into the following ethnolinguistic groups: pashtun, tajik, hazara, uzbek, aymāq, turkmen, baloch, pashai, nuristani, gujjar, arab, brahui, pamiri and a few others.

4. சிறு மொழிகளில் இந்தி-உருது, பஞ்சாபி, அஷ்குனு, கம்கதா-விரி, வாசி-வாரி, த்ரேகாமி மற்றும் கலாஷா-அலா, பாமிரி (ஷுக்னி, முன்ஜி, இஷ்காஷிமி மற்றும் வாக்கி), ப்ராஹுய், அரபு, கிசில்பாஷ், ஐமாக் மற்றும் பாஷாய், மற்றும் கிர்கிஸ்.

4. minor languages may include hindi-urdu, punjabi, ashkunu, kamkata-viri, vasi-vari, tregami and kalasha-ala, pamiri( shughni, munji, ishkashimi and wakhi), brahui, arabic, qizilbash, aimaq, and pashai and kyrgyz.

pamiri

Pamiri meaning in Tamil - Learn actual meaning of Pamiri with simple examples & definitions. Also you will learn Antonyms , synonyms & best example sentences. This dictionary also provide you 10 languages so you can find meaning of Pamiri in Hindi, Tamil , Telugu , Bengali , Kannada , Marathi , Malayalam , Gujarati , Punjabi , Urdu.

© 2024 UpToWord All rights reserved.